Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#آزمایش
#تست بارداری

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

با خدمت پزشکان من مشکل دیابت دارم ومتفورمینم که از ایران آوردم تمام شده به کلینیک مراجعه کردم ولی دکتر گفتند با حتما قبلش آزمایش بدم لطفا منو راهنمایی کنید کجا باید این آزمایشها رو در مونترال بدم
2021-08-28 18:49:00 #Canada [پزشک] پزشکی

من یک نامه ریفرال از طرف دکترم برای آزماش خون دارم که تاریخ نداره یعنی هر زمان برم بیمارستان میتونم آزمایش خون بدم
2021-09-14 07:54:00 #Montreal [نامه] پزشکی

اخه یه وقت اکو داشتم اون تاریخ و ساعت و آدرس داره همه چی مشخصه ولی آزمایش خونه زمان و آدرس نداره؟
2021-09-14 14:43:00 #Montreal [تاریخ] پزشکی

و وقت به خیر، راهی هست که بشه جواب آزمایش رو علاوه بر اینکه برای دکتر ارسال میشه برای خودمون هم بفرستند؟ من رفتم توی my health records ولی متاسفانه ظاهرا alberta Id میخواد که من ندارم.
2021-11-23 01:47:00 #Toronto

با خدمت پزشکان من مشکل دیابت دارم ومتفورمینم که از ایران آوردم تمام شده به کلینیک مراجعه کردم ولی دکتر گفتند با حتما قبلش آزمایش بدم لطفا منو راهنمایی کنید کجا باید این آزمایشها رو در مونترال بدم
2021-08-28 18:49:00 #Toronto

، من دیروز یه قطره رنگ مو به چشم چپم پرید ،کاملا شست و شو دادم با آب سرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سوزشش رفع شد ولی شبش گوشه داخلی چشمم و یکم از قرنیه شروع به قرمز شدن کرد و امروز صبح هم همین طور قرمز هست باید به پزشک مراجعه کنم ؟ پزشک چشم پزشک ایرانی در عضو هستن که بتونم وقت بگیرم یا مشاوره
2021-06-20 09:56:00 #Toronto

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Toronto

من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست در کبک زندگی می کنم می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:48:00 #Toronto